Link place & country to dive site?

Discussions about Diving Log 6.0 - questions and hints
Post Reply
Rbox
Posts: 9
Joined: Tue May 17, 2011 18:49

Link place & country to dive site?

Post by Rbox »

Hi, how do I link a dive site to a place and to a country. So that when I choose a dive site for a dive in the logbook, the place and country follow automatically. Also when reiewing the database, when choosing dive site, I'd like to see where it exactly is.
divinglog
Site Admin
Posts: 5223
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Link place & country to dive site?

Post by divinglog »

Hi

When you select an existing dive site and the country and city is still empty, Diving Log will fill in these fields automatically from the last dive where this combination was used. But it only works if country and city is still emtpy, otherwise Diving Log will not change your selection.

Kind regards,
Sven
Rbox
Posts: 9
Joined: Tue May 17, 2011 18:49

Re: Link place & country to dive site?

Post by Rbox »

OK, that's nice. But when I click the data button at the top taskbar, then choose divesites, I can only see the dive sites' names, not where they are. I know I can see this by means of a tree structure in 'Statistics', but it would be nice to see this in 'Data' as well.
divinglog
Site Admin
Posts: 5223
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Link place & country to dive site?

Post by divinglog »

Yes, a filter option for the dive site details window is something I want to add in the future.

Kind regards,
Sven
Post Reply