Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Discussions about Diving Log 6.0 - questions and hints
Post Reply
Romantic
Posts: 6
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Fri Aug 18, 2017 15:11

Every time I import from my Cobalt 2 it shows my tank size as 81.1

The computer has it as 80 cf @ 3000

What am I doing wrong?
Greg A Salyer

Romantic
Posts: 6
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Fri Aug 18, 2017 15:33

I recently upgraded the Cobalt firmware and upgraded the Diving Log software too. It started after this.
Greg A Salyer

divinglog
Site Admin
Posts: 4697
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by divinglog » Sat Aug 19, 2017 18:59

Are you downloading directly with Diving Log or do you import from the Cobalt software? If you import, please send me the Cobalt logbook file you're importing.

Kind regards,
Sven

Post Reply