Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Discussions about Diving Log 6.0 - questions and hints
Post Reply
Romantic
Posts: 9
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Fri Aug 18, 2017 15:11

Every time I import from my Cobalt 2 it shows my tank size as 81.1

The computer has it as 80 cf @ 3000

What am I doing wrong?
Greg A Salyer

Romantic
Posts: 9
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Fri Aug 18, 2017 15:33

I recently upgraded the Cobalt firmware and upgraded the Diving Log software too. It started after this.
Greg A Salyer

divinglog
Site Admin
Posts: 4890
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by divinglog » Sat Aug 19, 2017 18:59

Are you downloading directly with Diving Log or do you import from the Cobalt software? If you import, please send me the Cobalt logbook file you're importing.

Kind regards,
Sven

Romantic
Posts: 9
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Sun Oct 14, 2018 15:38

Still doing this. Direct import. Latest upgrade of Diving Log. Latest firmware of Cobalt 2
Greg A Salyer

divinglog
Site Admin
Posts: 4890
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by divinglog » Tue Oct 16, 2018 15:11

Can you please check if the working pressure is imported correctly and if not, change it to 3000 PSI. If the working pressure field is not visible in your layout, you can either manually add it using the layout editor or switch to the "Extended Layout".

Romantic
Posts: 9
Joined: Wed Jun 21, 2006 21:53

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by Romantic » Wed Oct 24, 2018 17:34

Working pressure is at 3000. I did click the Tanks & Gas Button on the logbook screen just now and noticed it has 4 tanks listed. See attached. I really don't even know what this is for.
Attachments
DivingLog1.png
DivingLog1.png (35.47 KiB) Viewed 158 times
Greg A Salyer

divinglog
Site Admin
Posts: 4890
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Import Getting 81.1 Tank Size - Atomic Cobalt 2

Post by divinglog » Fri Nov 02, 2018 19:53

The tank pressure shows up as 80 cuft, have you changed that afterwards? And if you changed it, are you sure you haven't changed the working pressure, too? I would be interested how the first tank looks like right after downloading, without any modification.

What you also can try is downloading with the official Cobalt desktop software and then importing into Diving Log. It's a workaround and I would like to fix the downloader, but first we have to find out the reason.

Post Reply