Atmos AI ??

3rd party extensions (phpDivingLog, dive computer downloader,...)
Post Reply
RodAmyot
Posts: 2
Joined: Thu Nov 25, 2010 16:42

Atmos AI ??

Post by RodAmyot » Sun Jul 22, 2012 14:53

Hi
I've got a T3 and a Atmos AI. The T3 I can download direct in DL5 with no problem but the Atmos AI works but I'm missing the fast assent in the profile and no pressure info!!??
When I download from the Aeris software and then import in DL5 I got all the info (fast assent and pressure).

I have the last version 5.0.7 on windows 7 home premium.
I wanted to do the test to send you the files but can't find the Atmos AI in the list of test application.
Di i have to get a newer driver from libdivecomputer?

Rod

divinglog
Site Admin
Posts: 4698
Joined: Sat Feb 08, 2003 21:02
Location: Coburg
Contact:

Re: Atmos AI ??

Post by divinglog » Mon Aug 06, 2012 13:41

Hi Rod

You can write a message or email to Jef regarding the test application: memberlist.php?mode=viewprofile&u=355

Kind regards,
Sven

gbirch
Posts: 2
Joined: Wed Jan 09, 2013 18:26

Re: Atmos AI ??

Post by gbirch » Wed Jan 09, 2013 20:51

Any update on this topic? I just downloaded Dive Log to test it with my Aeris Atmos AI. I love the software, but importing from my Aeris Atmos AI gives wrong data:

Only recognizes the last 28 dives (Probably not a huge problem)
Max Depth is wrong (e.g. showing 89ft for a 27ft dive, 11ft for a 46ft dive etc)
No Start & End Pressure is shown

is there a workaround or fix for this?

Thanks.

TnT
Posts: 233
Joined: Thu Nov 29, 2007 14:53
Contact:

Re: Atmos AI ??

Post by TnT » Wed Jan 09, 2013 21:56

Follow the instructions in this topic. For the Atmos AI you'll need the "vtpro" test app.
libdivecomputer developer
Support the libdivecomputer project with a donation!
http://www.libdivecomputer.org/donate.html

gbirch
Posts: 2
Joined: Wed Jan 09, 2013 18:26

Re: Atmos AI ??

Post by gbirch » Thu Jan 10, 2013 21:49

Thanks for the advice. I followed the instructions & sent the log files via email.

Post Reply